Nieuws

20 maart 2020

COVID-19

Het Coronavirus (COVID-19) heeft inmiddels een grote invloed op de volksgezondheid maar ook zakelijk merkt inmiddels iedereen dat de impact erg groot aan het worden is. Via dit bericht willen wij je informeren over de waarborging van de continuïteit van GISB alsmede de maatregelen die we hebben genomen.

Elke bedrijfstak heeft zo zijn eigen uitdagingen op dit gebied en moet ingewikkelde keuzes maken. Je wilt er als bedrijf of organisatie uiteraard alles aan doen om de kans op besmetting onderling zo klein mogelijk te maken. GISB houdt de situatie voortdurend nauwlettend in de gaten en wij zullen onze maatregelen hierop afstemmen met als uitgangspunt de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, relaties en leveranciers.

GISB heeft de volgende maatregelen genomen:

  1. Wij houden de adviezen van het RIVM scherp in de gaten.
  2. Onze dienstverlening is en blijft geheel gewaarborgd:
    Ons kantoor is en blijft vooralsnog open en het personeel blijft inzetbaar.
  3. Bij projecten vragen wij na of er nog specifieke afspraken gelden binnen de bedrijfspanden van onze relaties, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
  4. Klantafspraken en interne overleggen gaan voornamelijk telefonisch of via videoconferentie.
  5. Op ons kantoor hebben wij extra hygiëne maatregelen getroffen.
  6. GISB houdt zich ook buiten kantoor aan de voorgeschreven hygiëne maatregelen.

Op deze manier doen wij er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen en om u als relatie optimaal te kunnen blijven ondersteunen. Mocht je nog vragen hebben, of kunnen wij je van dienst zijn met onze kennis. Laat het ons weten.

Klantbeoordeling
Op basis van 15 reviews
9,7

Nieuws

Webinar videoconferentie oplossingen
27 september 2020
Webinar videoconferentie oplossingen

Op 1 september gaven we een online presentatie over de verschillende videoconferentie oplossingen voor vergaderruimtes. Op deze pagina kun je de presentatie terug kijken. Stel […]

GISB is Barco Silver en CX partner!
27 augustus 2020
GISB is Barco Silver en CX partner!

Wij zijn officieel Barco CX partner en mogen de nieuwste ClickShare Conference CX lijn leveren! Met dit nieuwe product uit de ClickShare-reeks kun je niet […]

Veelgestelde vragen

Niet alle tablets hebben de mogelijkheid om via een kabel aangesloten te worden op een extern beeldscherm of tv. Om te weten of u uw tablet kunt aansluiten op een tv moeten we eerst weten welke mogelijkheden de tablet heeft. Daarom maken we onderscheid tussen de meest gebruikte tablets.


Lees meer

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer

De betekenis van narrowcasting? Narrowcasting is een moderne manier om informatie en reclame uitingen te verspreiden via beeldschermen. Dit kan informatie voor uw eigen personeel zijn of voor bezoekers. Narrowcasting klinkt misschien onbekend, maar u heeft er waarschijnlijk al dagelijks mee te maken.


Lees meer