Nieuws

20 maart 2020

COVID-19

Het Coronavirus (COVID-19) heeft inmiddels een grote invloed op de volksgezondheid maar ook zakelijk merkt inmiddels iedereen dat de impact erg groot aan het worden is. Via dit bericht willen wij je informeren over de waarborging van de continuïteit van GISB alsmede de maatregelen die we hebben genomen.

Elke bedrijfstak heeft zo zijn eigen uitdagingen op dit gebied en moet ingewikkelde keuzes maken. Je wilt er als bedrijf of organisatie uiteraard alles aan doen om de kans op besmetting onderling zo klein mogelijk te maken. GISB houdt de situatie voortdurend nauwlettend in de gaten en wij zullen onze maatregelen hierop afstemmen met als uitgangspunt de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, relaties en leveranciers.

GISB heeft de volgende maatregelen genomen:

  1. Wij houden de adviezen van het RIVM scherp in de gaten.
  2. Onze dienstverlening is en blijft geheel gewaarborgd:
    Ons kantoor is en blijft vooralsnog open en het personeel blijft inzetbaar.
  3. Bij projecten vragen wij na of er nog specifieke afspraken gelden binnen de bedrijfspanden van onze relaties, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
  4. Klantafspraken en interne overleggen gaan voornamelijk telefonisch of via videoconferentie.
  5. Op ons kantoor hebben wij extra hygiëne maatregelen getroffen.
  6. GISB houdt zich ook buiten kantoor aan de voorgeschreven hygiëne maatregelen.

Op deze manier doen wij er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen en om u als relatie optimaal te kunnen blijven ondersteunen. Mocht je nog vragen hebben, of kunnen wij je van dienst zijn met onze kennis. Laat het ons weten.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
30 augustus 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.30 uur een gratis online training in het gebruik van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer